zaterdag 10 mei 2014

Roompot vakanties

Aan de Moezel een vakantiewoning boeken? Bij Roompot heeft u volop mogelijkheden! Hier kunt u namelijk voor een betaalbare prijs een vakantiehuis aan de Moezel boeken dat is voorzien van de beste faciliteiten voor jong en oud. Wie samen wil genieten van mooie landschappen en gastronomie, kiest voor een van de comfortabele en voordelige vakantiehuizen aan de Moezel bij Roompot. Wanneer u een vakantiewoning aan de Moezel boekt, komt u dankzij de mooie fiets- en wandelroutes in combinatie met de vele knusse en horecagelegenheden helemaal tot rust. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een park met uitgebreide wellnessvoorzieningen. Overigens treft u op elke accommodatie van Roompot de beste voorzieningen en faciliteiten voor jong en oud. Kortom: grenzeloos genieten in een vakantiehuis aan de Moezel is mogelijk bij Roompot!




donderdag 1 mei 2014

Landal GreenParks

Het is slechts een klein stukje rijden vanuit ons land, maar Duitsland biedt u een compleet andere wereld! Verblijf in een bungalowpark met uitzicht op de Moezel, de natuur rondom de parken is prachtig. 
In de zomer maakt u mountainbiketochten naar de dorpjes in de buurt.
Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Landal beschikt over ruim 70 parken met in totaal circa 12.000 bungalows. Verspreidt over Nederland, Duitsland, Belgiƫ, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechiƫ en Hongarije.